Ranturit -15%

Kesän loppuvarasto nyt alenettuun hintaan! Kaikki Ranturi venetelat, venetelineet ja venetelakat ovat nyt -15% tarjouksessa. Hyödynnä nyt etusi ja säästä satasia! Tarjous on voimassa 22.9. – 2.10.2022 tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tarjous koskee venetelineitä, venetelakoita, veneteloja sekä jatko-osia. Tarjous koskee vain uusia tilauksia. Huom! Teknisen ongelman vuoksi verkkokaupassa on häiriö. Kaikki tilaukset voi…

Details

Kesän aukioloajat

Tehtaamme on normaalisti auki myös kesä- ja heinäkuussa (1.6. – 31.7.). Elokuun ensimmäisellä viikolla (1.8. – 7.8.) lomailemme ja olemme suljettuna. Riippuen hieman tuotteesta ja toimituksen päämäärästä toimitusajat ovat parista päivästä pariin viikkoon. Useimmiten Ranturi venetelineet ja venetelakat ovat lähdössä matkaan heti tilausta seuraavana päivänä.

Details

Kevät on alkanut kiireisesti

Kevät on käynnistynyt koko Suomessa koleasti. Aurinko ja lämpö ei ole päässeet pahemmin hellimään, mutta siitä huolimatta Ranturi-venetelakoiden kauppa on käynnistynyt varsin ripeästi. Alkukevään suosituin tuote on ollut Ranturi Veneteline 7. Kyseisen venetelineen kantavuussuositus on 750kg. Ranturi 7 soveltuukin isolle osaa Suomessa käytetyistä pienveneistä.

Mainio vuosi

Vuosi lähenee loppuaan ja se on ollut meille mainio. Iso kasa Rantureita on päässyt uusiin koteihinsa, jälleenmyyjien määrä on jälleen kerran kasvanut ja mikä tärkeintä asiakastyytyväisyys on pysynyt korkealla. Voimme siis hyvillä mielin käydä joulun viettoon ja valmistautua ensi vuoden veneilykauden alkuun. Toivotamme kaikille oikein hyvää joulua sekä onnea vuodelle 2022!

Details

Veneteline 4 jatko-osa loppuunmyyty

Kiirettä on pitänyt ja paljon uusia venetelineitä ja venetelakoita on päässyt uusille omistajilleen pitkin kesää ja syksyä. Veneteline 4 jatkokiskosarjat ovatkin tältä vuodelta loppuunmyyty. Lisää tulee myyntiin ensi keväänä hyvissä ajoin ennen uuden veneilykauden alkua.

Details

Vinkit veneen talvisäilytykseen

Ranturi toimii näppärästi myös veneen talvisäilytyspaikkana. On kätevää, kun venettä ei tarvitse talveksi rahdata minnekään muualle, vaan veneen voi säilyttää läpi vuoden omalla tontilla. Samalla säästyy rahaa ja vaivaa. Lisäksi keväällä veneilyn aloitus käy taas muitta mutkitta. Muutama ohje veneen talvisäilytykseen: Ota pohjatulppa talveksi pois. Ota kaikki vedessä olevat kiskot pois vedestä. Veneen ollessa ilman…

Details

Verkkokauppaan lisäyksiä

Nyt verkkokaupastamme löydät myös Ranturi 4 ja Ranturi 7 mallien poikkipalat sekä sivurullasarjat. Näitä on kyselty paljon ja nyt ne voi ostaa helposti muutamaa nappia napauttamalla. Nämä tuotteet löydät täältä.