Toimitusehdot

Asiakaspalvelu:

sales@havel.fi

+358 400 294900

 

Toimitusajat

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-2 viikkoa. Tarkemmat ajat ilmoitetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä. Jos sinulla on erityistoiveita toimitusajan suhteen, ilmoitathan niistä tilauksen yhteydessä.

Mikäli jostain syystä toimitus viivästyy, ilmoitamme siitä sinulle pikimmiten.

 

Toimituskulut

Verkkokaupan ilmoittamat toimituskulut koskevat kuluja Suomeen mantereelle. Mahdollisista lisäkustannuksista, kuten esimerkiksi lossimatkoista, olemme oikeutettuja perimään lisämaksun jälkikäteen.

 

Toimitustavat

Mikäli toimitus tulee meidän rahtisopimuksellamme toimitetaan tuotteet Kaukokiidon kautta. Jos sinulla on oma rahtisopimus, voit ilmoittaa kuljetusyrityksen ja sopimusnumerosi tilauksen hyväksymisen yhteydessä.

Toimitusta tulisi jonkun olla vastaanottamassa. Tilaukset toimitetaan pihaasi asti, mikäli sinne kuorma-autolla pääsee ajamaan. Mikäli toimituspaikka tai sinne johtava tie on haasteellinen suurelle ajoneuvolle toivomme, että valitsette toimituspaikaksi jonkun koti- tai mökkipihaanne helppokulkuisemman alueen. Myös nouto Kaukokiidon terminaalista on mahdollista, kunhan tästä tehdään ilmoitus tilauksen yhteydessä.

 

Nouto

Tilauksen voi myös noutaa meiltä tehtaalta Havelintie 1 82900 Ilomantsi. Paikan päällä voit maksaa tilauksen käteisellä tai pyytää laskun mukaasi.

 

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Paketti voi vaurioitua kuljetuksen aikana. Siksi on hyvä pakettia vastaanotettaessa tarkistaa sen kunto. Mikäli tilatut tuotteet ovat vaurioituneet kuljetuksessa, tulee asiasta heti tehdä ilmoitus asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse. Tämän jälkeen voidaan sopia korvaavan tuotteen toimittamisesta.

 

Tilauksen peruutus ja palautus

Jos haluat perua tekemäsi tilauksen, ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme. Jo toimitetun tuotteen palautusoikeus on 14 päivää tuotteen vastaanottamisesta. Tavara on palautettava myyjän osoittamalla tavalla kohtuullisen ajan kuluessa siitä, kun teit peruuttamisilmoituksen. Tuotteen täyden hinnan palautus edellyttää, että tuote on samassa kunnossa kuin varastoltamme lähtiessään. Mikäli tuotteen palautuksen syy on yrityksestämme riippumaton, on ostaja velvollinen hoitamaan palautuksesta aiheutuvat mahdolliset kustannukset.

 

Reklamaatiot, takuu- ja virhevastuu

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään mahdollisimman pian tilauksen vastaanottamisesta ja virheen huomaamisesta. Ilmoita mahdollisesta kuljetusvauriosta välittömästi, sekä pyydä kuljettajalta kuittaus lähetteeseen.

Havel myöntää 3 vuoden takuun valmistamilleen Ranturi-venetelineille ja -telakoille. Havelin muovirullille myönnämme ikuisen takuun. Havel-tuotteiden takuu koskee valmistusvirheitä eli mikäli tuotetta käytetään muuhun kuin mihin se on tarkoitettu tai muulla kuin sille tarkoitetulla tavalla, takuu raukeaa. Lisäksi takuu ei koske normaalista kulutuksesta aiheutuneita kuluvien osien vaurioita. Rantureissa käytettävien käsivinssien takuu on valmistajan myöntämä 1 vuosi. Muiden tuotteiden takuun myöntää niiden valmistaja.