Ranturi-venetelakat

Isommat ja arvokkaammat veneet ansaitsevat Ranturi-venetelakkamallin, jossa on huomioitu useita tärkeitä turvallisuuteen ja ergonomiaan liittyviä asioita. Painava vene, pitkä vetomatka, veneen pohjan puhdistus ja pesu, talvisäilytys, puisen matkaveneen kevätkunnostus, myrskyisä tai kivikkoinen ranta – on monta hyvää syytä valita telakkamallinen Ranturi.

Venetelakan ansiosta veneen huoltotyöt helpottuvat ja pohjan tarkastaminen käy näppärästi myös kesken veneilykauden. Rantautuminen ja myrskyt aiheuttavat eniten vaurioita veneelle ja laskevat myös sen jälleenmyyntiarvoa. Siksipä Ranturi-telakkaan investoiminen on samalla sijoitus myös veneeseen.

Valmistamme neljää erilaista Ranturi-venetelakkamallia. Telakat ovat nimetty kantavuussuosituksen mukaan. Venetelakan kiskojen pituus kannattaa valita veneen ja rannan vetomatkan mukaan. Jokaiseen malliin onkin saatavilla myös jatko-kiskosarjoja antamaan lisäpituutta tarpeen mukaan. Kelkan sivutuet voidaan säätää portaattomasti tukemaan venettä sivuttaissuunnassa. Sinun veneellesi sopivimman telakan löydät tarkastelemalla alla olevaa taulukkoa.

Ranturi-tuotteet ovat valmistettu Suomen vaihtelevia säitä sietävästä kuumasinkitystä teräksestä. Kuumasinkitys pinnoitteena on kestävä ja sopii tuotteille, jotka ovat kosketuksessa veden kanssa. Asiakkaillamme ympäri Suomen Ranturi-venetelakat ovat säilyneet käyttökelpoisina sisävesissä 20-25 vuotta ja merellä 15-20 vuotta. Mikäli ikääntyneessä venetelekassa alkaa ilmestyä ruostumista, huoltamalla ja uusimalla sinkityspinnan saa Ranturi-telakalleen taas rutkasti lisäikää. 

Ranturi-venetelakan kelkan muovilaakeroidut teräspyörät ovat myös samaa kuumisinkittyä terästä kuin itse telakkakin. Kaikki Ranturi-tuotteiden komponentit ovat laadukkaita, tunnettujen valmistajien tuotteita.

Kaikissa venetelakkamalleissa on vakiovarusteena käsivinssi. Lisävarusteena saa sähkövinssin langattomalla kauko-ohjauksella.

Tarjoamme Ranturi-venetelineille ja -telakoille 3 vuoden takuun.

 

Tästä voi valita veneellesi sopivan telakkamallin.

 Ominaisuudet:

 Ranturi

 -telakka 8

 Ranturi 

 -telakka 13

 Ranturi

 -telakka 20

 Ranturi

 -telakka 35

 Kantavuussuositus max.

 750 kg

 1300  kg

 2000 kg

 3500 kg

 Vinssi, vakio

 lisävarust. sähkövinssi

 Käsivinssi

 2-vaiht.

 käsivinssi

 2-vaiht.

 käsivinssi

 2-vaiht.

 käsivinssi

 Kiskojen pituus

 9 m

 12 m

 12 m

 15 m

 Kiskojen raideleveys

 1 m

 1,2 m

 1,5 m

 1,5 m

 Kelkan rullasto

 6 kpl

 6 kpl

 6 kpl

 8 kpl

 Sivurullat/tuet

 (portaaton säätö)

 2 kpl

 4 kpl

 4 kpl

 4 kpl

 Hinta

 1460 €

 2290 €

 2820 €

 3640€

 

 Jatko-kiskosarjan pituus

 3 m

 3 m

 3 m

 3 m

 Jatko-sarjan hinta

 240 €

 320 €

 360 €

 360 €

 

Katso sinua lähin Ranturi-jälleenmyyjämme täältä. Lisää kuvia Ranturi- ja muista tuotteistamme Facebook-sivuillamme.

Ranturi-telakkasi pääset hankkimaan joko verkkokaupastamme tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse sales@havel.fi tai puhelimitse +358 400 294901.

 

Ajankohtaista

02.02.2017

Ranturit löytää taas Helsingin Venemessuilta 10-19. helmikuuta. Tervetuloa osastollemme 3g19!

16.08.2016

Helsingin Lauttasaaressa järjestetään 18.-21.8. Uiva venenäyttely, jossa Havelkin tuttuun tapaan on mukana. Tervetuloa katsomaan juuri sinulle sopivaa Ranturia osastollamme nro 18!