Ranturi-telakka 20

Tuotenro: TE20
5 690,00 €
Varastossa
1
Tuotetiedot
UPC: Te2035
Valmistaja: HAVEL
Toimitusaika: 5-7 päivää
Rahti noin: 300 €, jatko-osan kanssa molemmat yht. 300 €

Kuvista poiketen kaikissa telakoissa on nykyisin neljä pystytolppaa kahden sijaan! Pystytolpissa on valmiiksi suojaspiraalit, jotka suojaavat venettä rantautuessa.

Venetelakka 20 on erinomainen isommille ja arvokkaammille veneille. Sen ansiosta painavan veneen rantautuminen sekä vesille lähtö käy leikiten, myös tuulisella säällä. Rantautuminen ja myrskyt aiheuttavat eniten vaurioita veneelle ja laskevat myös sen jälleenmyyntiarvoa. Ranturi-venetelakka pitää veneesi suojassa myös hurjimmilta rajuilmoilta. Siksipä Ranturi-telakkaan investoiminen on samalla sijoitus myös veneeseen!

Valmistettu Suomessa kuumasinkitystä teräksestä sekä laadukkaista tunnettujen valmistajien komponenteista. Muovilaakeroidut teräspyörät ovat myös kestävää tekoa ja sivurullat helpottavat telakoitumista. Telakka 20:ssa on vakiovarusteena sähkövinssi. Saatavilla myös jatko-kiskosarja antamaan lisäpituutta tarpeen mukaan.

Ranturit ovat pitkäaikaisia sijoituksia, sillä ne säilyvät käyttökelpoisina helposti 20 vuotta. Näin ollen Telakka 20:lle kertyy hintaa ainoastaan 284,50€/vuosi!

Tee tilaus verkkokaupassa ja lähetämme sinulle laskun vasta tuotteiden toimituksen jälkeen. Laskun maksuehto on 14 päivää.

3 vuoden takuu!

Ominaisuudet:

  • Kantavuussuositus max: 2000 kg
  • Sähkövinssi vakiona
  • Kiskojen pituus: 12 m
  • Kiskojen raideleveys: 1,5 m
  • Sivurullat/tuet (portaaton säätö): 4 kpl

Kokoamisohje

Ranturi-telakka 20 - Kokoamisohje

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten