Ranturi-telakka 35

Tuotenro: TE35
6 500,00 €
Varastossa
1
Tuotetiedot
UPC: Te2035
Valmistaja: HAVEL
Toimitusaika: 5-7 päivää
Rahti noin: 300 €, jatko-osan kanssa molemmat yht. 300 €

Venetelakka 35 on erinomainen isoille ja arvokkaille veneille. Sen ansiosta painavan veneen rantautuminen sekä vesille lähtö käy leikiten, myös tuulisella säällä. Rantautuminen ja myrskyt aiheuttavat eniten vaurioita veneelle ja laskevat myös sen jälleenmyyntiarvoa. Ranturi-venetelakka pitää veneesi suojassa myös hurjimmilta rajuilmoilta. Siksipä Ranturi-telakkaan investoiminen on samalla sijoitus myös veneeseen!

Valmistettu Suomessa kuumasinkitystä teräksestä sekä laadukkaista tunnettujen valmistajien komponenteista. Muovilaakeroidut teräspyörät ovat myös kestävää tekoa ja sivurullat helpottavat telakoitumista. Telakka 35:ssä on vakiovarusteena sähkövinssi. Saatavilla myös jatko-kiskosarja antamaan lisäpituutta tarpeen mukaan.

Ranturit ovat pitkäaikaisia sijoituksia, sillä ne säilyvät käyttökelpoisina helposti 20 vuotta. Näin ollen Telakka 35:lle kertyy hintaa ainoastaan 325€/vuosi!

Tee tilaus verkkokaupassa ja lähetämme sinulle laskun vasta tuotteiden toimituksen jälkeen. Laskun maksuehto on 14 päivää.

3 vuoden takuu!

Ominaisuudet:

  • Kantavuussuositus max: 3500 kg
  • Sähkövinssi vakiona
  • Kiskojen pituus: 15 m
  • Kiskojen raideleveys: 1,5 m
  • Sivurullat/tuet (portaaton säätö): 4 kpl

Kokoamisohje

Ranturi-telakka 35 - Kokoamisohje

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten