Ranturi-telakka 8

Tuotenro: TE8
2 167,50 €
Varastossa
1
Tuotetiedot
UPC: Te8
Valmistaja: HAVEL
Toimitusaika: 5-7 päivää
Rahti noin: 220 €, jatko-osan kanssa molemmat yht. 220 €

Syksyn tarjouksena Ranturit -15% alennuksella!

Ranturi-telakka 8 nyt 2167,50€ (norm. 2550€). Tarjous on voimassa 23.9. – 2.10.2022 tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tarjous koskee venetelineitä, venetelakoita, veneteloja sekä jatko-osia. Tarjous koskee vain uusia tilauksia.

Huom! Häiriö verkkokaupassa, ota yhteyttä sales@havel.fi tehdäksesi tilauksen. Kysy myös osamaksumahdollisuutta.

Venetelakka 8 soveltuu erinomaisesti veneiden turvalliseksi parkkipaikaksi. Venetelakka tuo parhaiten avun loivassa rannassa, jossa veneen vinssausmatka on pitkä.

Valmistettu Suomessa kuumasinkitystä teräksestä sekä laadukkaista tunnettujen valmistajien komponenteista. Muovilaakeroidut teräspyörät ovat myös kestävää tekoa ja sivurullat helpottavat telakoitumista. Kaikissa venetelakkamalleissamme on nykyisin neljä valmiiksi suojaspiraloitua pystytolppaa, jotka suojaavat venettä rantautuessa. Telakka 8:ssa on vakiovarusteena käsivinssi. Lisävarusteena saa sähkövinssin langattomalla kauko-ohjauksella. Saatavilla myös jatko-kiskosarja antamaan lisäpituutta tarpeen mukaan.

Ranturit ovat pitkäaikaisia sijoituksia, sillä ne säilyvät käyttökelpoisina helposti 20 vuotta. Näin ollen Telakka 8:lle kertyy hintaa ainoastaan 127,50€/vuosi!

Tee tilaus verkkokaupassa ja lähetämme sinulle laskun vasta tuotteiden toimituksen jälkeen. Laskun maksuehto on 14 päivää.

3 vuoden takuu!

Ominaisuudet:

  • Kantavuussuositus max: 750 kg
  • Vakiona käsivinssi
  • Kiskojen pituus: 9 m
  • Kiskojen raideleveys: 1 m
  • Kelkan rullasto: 6 kpl
  • Sivurullat/tuet (portaaton säätö): 2 kpl

Kokoamisohje

Ranturi-telakka 8 - Kokoamishje

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten