Ranturi-veneteline 4

Tuotenro: RA4
700,00 €
Varastossa
1
Tuotetiedot
UPC: Ra4
Valmistaja: HAVEL
Toimitusaika: 5-7 päivää
Rahti noin: 90 €, jatko-osan kanssa molemmat yht. 100 €

Ranturi 4 soveltuu erinomaisesti pienveneiden rantautumiseen sekä talvisäilytykseen. Loistava valinta esimerkiksi soutuveneelle tai vesijetille! Voidaan laittaa myös perävaunuun trailereiksi. Keveytensä ansiosta Ranturi 4 on helppo siirtää veden korkeuden mukaan.

Valmistettu Suomessa kuumasinkitystä teräksestä sekä laadukkaista tunnettujen valmistajien komponenteista. Ranturi 4 venetelineessä käytetään veneestä riippuen joko muovisia tai kumisia pohjarullia. Pohjarullissa on muovilaakerointi. Sivutuet voidaan säätää portaattomasti. Saatavilla myös jatko-osa, jolla Ranturiin saa tarvittaessa lisäpituutta.

Ilmoitathan tilauksen yhteydessä mitä materiaalia veneesi on, eli onko sinulla esimerkiksi lasikuitu- tai alumiinivene. Näin tiedämme, tarvitseeko veneesi kumiset vai muoviset kölirullat. Ilmoitathan myös, jos tarvitset Ranturisi vesijettivarustelulla. Hintaan kuuluu vakiovarusteena käsivinssi. Lisävarusteena saatavilla myös sähkövinssi.

Ranturit ovat pitkäaikaisia sijoituksia, sillä ne säilyvät käyttökelpoisina helposti 20 vuotta. Näin ollen Ranturi 4:lle kertyy hintaa ainoastaan 35/vuosi!

Tee tilaus verkkokaupassa ja lähetämme sinulle laskun vasta tuotteiden toimituksen jälkeen. Laskun maksuehto on 14 päivää.

3 vuoden takuu!

Ominaisuudet:

  • Kantavuussuositus max: 400 kg
  • Paino: 46 kg
  • Säädettävä pituus: 3–4,3 m
  • Vakiona käsivinssi
  • Pohjarullat: 2 kpl
  • Sivurullat: 2 kpl

Kokoamisohje

Ranturi-veneteline 4 - Kokoamisohje

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten