Ranturi-veneteline 7

Tuotenro: RA7
731 €
Varastossa
1
Tuotetiedot
UPC: Ra7
Valmistaja: HAVEL
Toimitusaika: 5-7 päivää
Rahti noin: 100 €, jatko-osan kanssa molemmat yht. 110 €

Syksyn tarjouksena Ranturit -15% alennuksella!

Ranturi 7 nyt 731€ (norm. 860€). Tarjous on voimassa 23.9. – 2.10.2022 tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tarjous koskee venetelineitä, venetelakoita, veneteloja sekä jatko-osia. Tarjous koskee vain uusia tilauksia.

Huom! Häiriö verkkokaupassa, ota yhteyttä sales@havel.fi tehdäksesi tilauksen. Kysy myös osamaksumahdollisuutta.

Ranturi 7 tekee veneen rantautumisesta ja talvisäilytyksestä helppoa. Se soveltuu erinomaisesti pienveneille jyrkästi syvenevään rantaan. Voidaan laittaa myös perävaunuun trailereiksi.

Valmistettu Suomessa kuumasinkitystä teräksestä sekä laadukkaista tunnettujen valmistajien komponenteista. Ranturi 7 venetelineessä käytetään veneestä riippuen joko muovisia tai kumisia pohjarullia. Pohjarullissa on muovilaakerointi. Sivutuet voidaan säätää portaattomasti. Saatavilla myös jatko-osa, jolla Ranturiin saa tarvittaessa lisäpituutta.

Ilmoitathan tilauksen yhteydessä mitä materiaalia veneesi on, eli onko sinulla esimerkiksi lasikuitu- tai alumiinivene. Näin tiedämme, tarvitseeko veneesi kumiset vai muoviset kölirullat. Hintaan kuuluu vakiovarusteena käsivinssi. Lisävarusteena saatavilla myös sähkövinssi.

Ranturit ovat pitkäaikaisia sijoituksia, sillä ne säilyvät käyttökelpoisina helposti 20 vuotta. Näin ollen Ranturi 7:lle kertyy hintaa ainoastaan 43€/vuosi!

Tee tilaus verkkokaupassa ja lähetämme sinulle laskun vasta tuotteiden toimituksen jälkeen. Laskun maksuehto on 14 päivää.

3 vuoden takuu!

Ominaisuudet

  • Kantavuussuositus max: 750 kg
  • Paino: 56 kg
  • Säädettävä pituus: 3–4,7 m
  • Vakiona käsivinssi
  • Pohjarullat: 3 kpl
  • Sivurullat: 2 kpl

Kokoamisohje

Ranturi-veneteline 7 - Kokoamisohje

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten