Ranturit ilman rahtikuluja!

Kesän loppuvarasto nyt ilman toimituskuluja! Tarjous on voimassa 4 – 31.10.2019 tehtyihin Ranturi-tilauksiin tai niin kauan kuin varastoa riittää.
Toimitukset vain Suomen mantereelle. Tarjous ei koske mahdollisia lisäkustannuksia, kuten lossimatkoja!

Ranturi-veneteline 7

Tuotenro: RA7
730,00 €
Varastossa
1
Tuotetiedot

Ranturi 7 tekee veneen rantautumisesta ja talvisäilytyksestä helppoa. Se soveltuu erinomaisesti pienveneille jyrkästi syvenevään rantaan. Voidaan laittaa myös perävaunuun trailereiksi.

Valmistettu Suomessa kuumasinkitystä teräksestä sekä laadukkaista tunnettujen valmistajien komponenteista. Ranturi 7 venetelineessä käytetään veneestä riippuen joko muovisia tai kumisia pohjarullia. Pohjarullissa on muovilaakerointi. Sivutuet voidaan säätää portaattomasti. Saatavilla myös jatko-osa, jolla Ranturiin saa tarvittaessa lisäpituutta.

Ilmoitathan tilauksen yhteydessä mitä materiaalia veneesi on, eli onko sinulla esimerkiksi lasikuitu- tai alumiinivene. Näin tiedämme, tarvitseeko veneesi kumiset vai muoviset kölirullat. Hintaan kuuluu vakiovarusteena käsivinssi. Lisävarusteena saatavilla myös sähkövinssi.

Ranturit ovat pitkäaikaisia sijoituksia, sillä ne säilyvät käyttökelpoisina helposti 20 vuotta. Näin ollen Ranturi 7:lle kertyy hintaa ainoastaan 36,50/vuosi!

3 vuoden takuu!

Ominaisuudet

  • Kantavuussuositus max: 750 kg
  • Paino: 50 kg
  • Säädettävä pituus: 3–4,7 m
  • Vakiona käsivinssi
  • Pohjarullat: 3 kpl
  • Sivurullat: 2 kpl

Kokoamisohje

Ranturi-veneteline 7 - Kokoamisohje

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten