Venetelakat

Ranturi -venetelakka on erinomainen isommille ja arvokkaammille veneille. Venetelakassa on huomioitu useita tärkeitä turvallisuuteen ja ergonomiaan liittyviä asioita, kuten painava vene, pitkä vetomatka sekä veneen vaivaton talvisäilytys. Venetelakan ansiosta veneen huoltotyöt helpottuvat ja pohjan tarkastaminen ja pesu käyvät näppärästi myös kesken veneilykauden.

Rantautuminen ja myrskyt aiheuttavat eniten vaurioita veneelle ja laskevat myös sen jälleenmyyntiarvoa. Ranturi-venetelakka pitää veneesi suojassa myös hurjimmilta rajuilmoilta. Siksipä Ranturi-telakkaan investoiminen on samalla sijoitus myös veneeseen.

Valmistamme neljää eri venetelakkamallia: Telakka 8, Telakka 13, Telakka 20 ja Telakka 35. Mallit on nimetty niiden kantavuussuositusten mukaan. Ranturit on kuumasinkitystä teräksestä valmistettuja suomalaisia laatutuotteita.

Kaikissa telakkamalleissa on varusteina vinssi ja vaijeri. Muovilaakeroidut teräspyörät ovat myös kestävää tekoa ja sivurullat helpottavat telakoitumista. Kelkan sivutuet voidaan säätää portaattomasti tukemaan venettä sivuttaissuunnassa. Venetelakan pituus kannattaa valita veneen ja rannan vetomatkan mukaan. Jokaiseen malliin onkin saatavilla myös jatko-kiskosarja antamaan lisäpituutta tarpeen mukaan. Lisävarusteena saa sähkövinssin langattomalla kauko-ohjauksella.

3 vuoden takuu!