fbpx

Tilaus- ja toimitusehdot

Yhteydenotto ja asiakaspalvelu

sales@havel.fi

+358 400 294900

 

Toimitus

Toimitusajat

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-2 viikkoa. Tarkemmat ajat ilmoitetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä. Jos sinulla on erityistoiveita toimitusajan suhteen, ilmoitathan niistä tilauksen yhteydessä.

Mikäli jostain syystä toimitus viivästyy, ilmoitamme siitä sinulle pikimmiten.

Toimituskulut

Verkkokaupan ilmoittamat toimituskulut koskevat kuluja Suomeen mantereelle. Mahdollisista lisäkustannuksista, kuten esimerkiksi lossimatkoista, olemme oikeutettuja perimään lisämaksun jälkikäteen.

Postin paketti 7,90€
Kotiinkuljetus GLS rahtina alk. 25€
Kotiinkuljetus Kaukokiidon rahtina alk. 70€

Toimitustavat

Kaikkein pienimmät tuotteet (köli- ja jatkorullat) toimitetaan Postin pakettina lähimpään Postin palvelupisteeseen.

Poikkipalat, sivurullasarjat, venetelat sekä sähkövinssit toimitetaan kotiinkuljetuksena GLS rahtina.

Venetelineet, venetelakat sekä näiden jatko-osat toimitetaan kotiinkuljetuksena meidän rahtisopimuksellamme Kaukokiidon kautta. Jos sinulla on oma rahtisopimus, voit ilmoittaa kuljetusyrityksen ja sopimusnumerosi tilauksen hyväksymisen yhteydessä.

Kotiinkuljetusta tulee olla vastaanottamassa. Tilaukset toimitetaan pihaasi asti, mikäli sinne kuorma-autolla pääsee ajamaan. Mikäli toimituspaikka tai sinne johtava tie on haasteellinen suurelle ajoneuvolle toivomme, että valitsette toimituspaikaksi jonkun koti- tai mökkipihaanne helppokulkuisemman alueen. Myös nouto Kaukokiidon terminaalista on mahdollista, kunhan tästä tehdään ilmoitus tilauksen yhteydessä. Nouto terminaalista on maksullista ja maksu laskutetaan tilauksen toimituksen jälkeen.

Nouto

Tilauksen voi myös noutaa meiltä tehtaalta Havelintie 1, 82900 Ilomantsi. Paikan päällä voit maksaa tilauksen käteisellä tai pyytää laskun mukaasi.

Toimituksen aikana syntyneet vauriot

Paketti voi vaurioitua kuljetuksen aikana. Siksi on hyvä pakettia vastaanotettaessa tarkistaa sen kunto. Mikäli tilatut tuotteet ovat vaurioituneet kuljetuksessa, tulee asiasta heti tehdä ilmoitus asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse. Tämän jälkeen voidaan sopia korvaavan tuotteen toimittamisesta.

Peruutus- ja palautusehdot

Jos haluat perua tekemäsi tilauksen, ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme. Jo toimitetun tuotteen palautusoikeus on 14 päivää tuotteen vastaanottamisesta. Tavara on palautettava myyjän osoittamalla tavalla kohtuullisen ajan kuluessa siitä, kun teit peruuttamisilmoituksen. Tuotteen täyden hinnan palautus edellyttää, että tuote on samassa kunnossa kuin varastoltamme lähtiessään. Mikäli tuotteen palautuksen syy on yrityksestämme riippumaton, on ostaja velvollinen hoitamaan palautuksesta aiheutuvat mahdolliset kustannukset.

Reklamaatiot, takuu- ja virhe-ehdot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään mahdollisimman pian tilauksen vastaanottamisesta ja virheen huomaamisesta. Ilmoita mahdollisesta kuljetusvauriosta välittömästi, sekä pyydä kuljettajalta kuittaus lähetteeseen.
HAVEL myöntää 3 vuoden takuun valmistamilleen Ranturi-venetelineille, -telakoille ja -veneteloille. HAVELin muovirullille myönnämme ikuisen takuun. HAVEL-tuotteiden takuu koskee valmistusvirheitä eli mikäli tuotetta käytetään muuhun kuin mihin se on tarkoitettu tai muulla kuin sille tarkoitetulla tavalla, takuu raukeaa. Lisäksi takuu ei koske normaalista kulutuksesta aiheutuneita kuluvien osien vaurioita. Rantureissa käytettävien käsivinssien takuu on valmistajan myöntämä 1 vuosi. Muiden tuotteiden takuun myöntää niiden valmistaja.

Maksutavat

Verkkokaupan maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet joko pankkien tarjoamiin eBanking-rajapintoihin tai open banking-rajapintoihin pohjautuen. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, Mastercard-, Debit Mastercard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, Mastercard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.

Pivo
Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.
Pivon käyttöehdot
MobilePay
Ehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.
MobilePayn ehdot

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:
OP:n yleiset euromaksuehdot (.pdf)
Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla (.pdf)
Apple Pay
Käyttöehdot ovat tarjolla Applen sivuilla.
Apple Payn käyttöehdot

 

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Walley ja Jousto. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.


Jousto

Jousto-tuoteseloste (.pdf)
Lue lisää: jousto.com


OP Lasku

OP Laskun luottosopimuksen ehdot (.pdf)
OP Laskun tuoteseloste kuluttajalle (.pdf)
OP Laskun tuoteseloste kauppiaalle (.pdf)
Lue lisää: op.fi

 

OP Tililuotto

Nyt kolme kuukautta korotonta maksuaikaa.
Kampanja koskee 12.6. – 16.7. tehtyjä ostoksia.

OP Tililuotto kuluttajalle (.pdf)

 

Walley Lasku/Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bank AB:n kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa my.walley.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: KAUPPIAAN NIMI verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 2,95 € kuukaudessa (ensimmäisellä laskulla 3,80 €). Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty KAUPPIAAN NIMI verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,6 %, luottokustannusten yhteismäärä 403 €, maksettava kokonaismäärä 1 403 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, organisaationumero 556597-0513, joka on Walley-tavaramerkin rekisteröity haltija.
Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.collector.fi

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Tarkempi palvelukuvaus: https://www.walley.fi/asiakaspalvelu/

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/Terms_FI.pdf

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://cdn.walleypay.com/terms/SECCI_FI.pdf