fbpx

Ranturi-tuotteet

Ranturin verkkokaupasta löydät kaiken, mitä turvalliseen rantautumiseen tarvitset. Tuotevalikoimasta löydät laadukkaat ja kotimaiset venetelineet, venetelakat, venetelat, köli- & jatkorullat sekä sähkövinssit.

Kestävät venetelakat

Rantautuminen ja myrskyt aiheuttavat eniten vaurioita veneelle ja laskevat myös sen jälleenmyyntiarvoa. Ranturi-venetelakka pitää veneesi suojassa myös hurjimmilta rajuilmoilta. Siksipä Ranturi-telakkaan investoiminen on samalla sijoitus myös veneeseen.


Valmistamme neljää eri venetelakkamallia: Telakka 8, Telakka 13, Telakka 20 ja Telakka 35. Mallit on nimetty niiden kantavuussuositusten mukaan. Ranturit on kuumasinkitystä teräksestä valmistettuja suomalaisia laatutuotteita.

Kaikissa telakkamalleissa on varusteina vinssi ja vaijeri. Muovilaakeroidut teräspyörät ovat myös kestävää tekoa ja sivurullat helpottavat telakoitumista. Kelkan sivutuet voidaan säätää portaattomasti tukemaan venettä sivuttaissuunnassa. Venetelakan pituus kannattaa valita veneen ja rannan vetomatkan mukaan. Jokaiseen malliin onkin saatavilla myös jatko-kiskosarja antamaan lisäpituutta tarpeen mukaan. Lisävarusteena saa sähkövinssin langattomalla kauko-ohjauksella.


3 vuoden takuu!

Ranturi Telakka 13

Venetelineet pienveneille

Ranturi-venetelineet soveltuvat erinomaisesti pienveneiden rantautumiseen sekä talvisäilytykseen. Ranturin avulla saat veneen vaivattomasti ja kolhuitta rannalle ja voit myös laittaa sen perävaunun trailereiksi.

Valmistamme kahta eri venetelinemallia: Ranturi 4 ja Ranturi 7. Mallit on nimetty niiden kantavuussuositusten mukaan: Ranturi 4:n maksimikantavuus on 400kg ja Ranturi 7:n 750kg. Ranturit on kuumasinkitystä teräksestä valmistettuja suomalaisia laatutuotteita. Kaikki komponentit ovat laadukkaita, tunnettujen valmistajien tuotteita.

Ranturi-venetelineissä käytetään veneestä riippuen joko muovisia tai kumisia pohjarullia. Pohjarullissa on muovilaakerointi. Sivutuet voidaan säätää portaattomasti. Jatko-osilla venetelineeseen saa tarvittaessa lisäpituutta.

3 vuoden takuu!

Ranturi veneteline 7

Venetelat tee-se-itse veneilijälle

Venetelat ovat kuumasinkitystä teräksestä valmistettuja suomalaisia laatutuotteita, jotka kestävät ja pysyvät toimintavarmoina vuosikymmeniä.

Valmistamme kahta eri venetelamallia: Venetela 3 ja Venetela 5. Mallit on nimetty niiden kantavuussuositusten mukaan.

Venetela kiinnitetään kahteen lankkuun, jolloin venetelasta saadaan tukeva pienen veneen parkkipaikka. Leveiden rullien ansiosta vene ei putoa venetelan rullien väliin. Vene voidaan myös ajaa varovasti rullastolle. Sivurullissa on portaaton kaltevuuden säätö.

Ranturi-venetela 5

Sähkövinssit

Sähkövinssillä teet rantautumisesta vieläkin helpompaa. Kun ostat sähkövinssin ja Ranturin samassa tilauksessa, saat sähkövinssin esiasennettuna paikoilleen.

Köli ja jatkorullat

Ilomantsissa valmistamillamme köli- ja jatkorullilla on elinikäinen takuu! Testien mukaan muovirulla vaatii jopa 70 % vähemmän voimaa kuin kumirulla vedettäessä raskasta venettä trailerille tai rantatelineelle. HAVEL-muovirulla on suosittu myös polttopuukoneiden kannatinrullana.

Ranturi kölirulla

Ylpeästi kotimainen

Ranturit valmistaa ilomantsilainen perheyritys, jossa vaalitaan kotimaista työtä ja suomalaisia perusarvoja.

1.

LUOTETTAVuus

Suomalaiselle luonteelle ominaisesti merkittävimpiä arvojamme on luotettavuus. Perheyrityksenä meille on kunnia-asia, että pidämme sen minkä lupaamme.

2.

TINKIMÄTÖN LAATU

Yrityksemme ensihetkistä lähtien laatu on ollut toimintamme tärkeimpiä kulmakiviä. Parannamme jatkuvasti toimintatapojamme, jotta lopputulos olisi näkemystemme tasalla.

3.

ASIAKKAITA VARTEN

Jatkuva pyrkimyksemme on kehittää tuotteitamme ja palveluamme entistä asiakaslähtöisemmäksi, sillä tyytyväiset asiakkaat ovat avain kestävään liiketoimintaan.

Veneteline Ranturi 7

Tilaa turvallisesti verkosta

Ranturi.fi on turvallinen ja kotimainen verkkokauppa. Voit maksaa ostoksesi verkossa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tämän lisäksi käytössäsi on monet muut verkkomaksutavat.

HELPPOKÄYTTÖINEN

Ranturia on helppo ja turvallista käyttää, sillä se ei vaadi käyttäjältä erityistä voimaa. Myös Ranturin asentaminen on helppoa!

SUOJAAVA

Suojaa veneesi myrskyiltä ja piiskaavilta aalloilta. Ranturi voidaan asentaa mihin tahansa maastoon, myös kivikolle.

KOTIMAINEN

Ranturit ovat ilomantsilaisen perheyrityksen laatutyötä! Takaamme tuotteiden pitkäikäisyyden ja toimintavarmuuden.

Heräsikö kymyksiä?

Kun tarvitset apua sinulle sopivan Ranturin valinnassa, me autamme mielellämme. Ota meihin yhteyttä tai katso usein kysytyt kysymykset.