fbpx

Venetelineet

Ranturi-venetelineet soveltuvat erinomaisesti pienveneiden rantautumiseen sekä talvisäilytykseen. Ranturin avulla saat veneen vaivattomasti ja kolhuitta rannalle ja voit myös laittaa sen perävaunun trailereiksi.

Erinomainen valinta rantautumiseen ja talvisäilytykseen

Venetelineen avulla saat pienveneesi tai vesijettisi vaivattomasti ja kolhuitta rannalle suojaan aalloilta ja myrskyiltä. Ranturi-venetelineellä veneen telakointi on helppoa ja turvallista. Ranturi voidaan asentaa mihin tahansa maastoon, myös kivikolle. Ranturi-venetelineet voidaan myös laittaa perävaunuun trailereiksi ja ne soveltuvat hyvin myös veneen talvisäilytykseen. Sivutuet voidaan säätää portaattomasti tukemaan venettä sivuttaissuunnassa.

Valmistamme kahta eri venetelinemallia: Ranturi 4 ja Ranturi 7. Venetelineemme on nimetty niiden kantavuussuosituksen mukaan. Molempiin malleihin on saatavilla myös jatko-osa antamaan lisäpituutta tarpeen mukaan. Kaikki Ranturi-tuotteet on valmistettu Suomen vaihtelevia säitä erinomaisesti sietävästä kuumasinkitystä teräksestä. Asiakkaillamme ympäri Suomen Ranturit ovat säilyneet käyttökelpoisina sisävesissä 20-25 vuotta ja merellä 15-20 vuotta. Mikäli ikääntyneessä Ranturi-venetelineessä alkaa ilmestyä ruostumista, huoltamalla ja uusimalla sinkityspinnan saa venetelineelleen taas rutkasti lisäikää.

Kaikki Ranturi-tuotteiden komponentit ovat laadukkaita, tunnettujen valmistajien tuotteita. Ranturi-venetelineissä käytetään veneestä riippuen joko muovisia tai kumisia pohjarullia. Pohjarullissa on muovilaakerointi.

Tarjoamme Ranturi-venetelineille ja -venetelakoille 3 vuoden takuun!

Veneteline Ranturi 7

Näin löydät sinulle sopivan Ranturin

Veneen kokonaispaino

Oikea malli valikoituu veneen painon ja Ranturin maksimikantavuuden mukaan – veneen pituus on vähemmän merkittävä tekijä.

Rannan syvyys

Ranta vaikuttaa myös valintaan. Jyrkästi syvenevään rantaan ratkaisu on veneteline. Loivaan rantaan, jossa pitkä vinssausmatka on venetelakka oikea valinta.

Lisäosat ranturiin

Mikäli vedenpinta vaihtelee rannallasi paljon tai muutoin tarvitsisit lisäpituutta Ranturiisi, saa kaikkiin malleihin lisäpituutta jatko-osilla.