fbpx

Venetelat

Ranturi-venetelat ovat kuumasinkitystä teräksestä valmistettuja suomalaisia laatutuotteita, jotka kestävät ja pysyvät toimintavarmoina vuosikymmeniä.

Tee-se-itse veneilijälle

Ranturi venetelat ovat jokaisen tee se itse -rakentajan helpotus. Venetela kiinnitetään kahteen lankkuun, jolloin venetelasta saadaan tukeva pienen veneen parkkipaikka. Saat veneesi helposti ja turvallisesti rannalle suojaan myrskyiltä ja piiskaavilta aalloilta.

Leveiden rullien ansiosta vene ei putoa venetelan rullien väliin. Vene voidaan myös ajaa varovasti rullastolle. Sivurullissa on lisäksi portaaton kaltevuuden säätö. Ranturi-venetelat on valmistettu Pohjois-Karjalan Ilomantsissa Suomen vaihtelevia säitä erinomaisesti sietävästä kuumasinkitystä teräksestä. Lisäksi kaikki muutkin Ranturi-tuotteiden komponentit ovat laadukkaita, tunnettujen valmistajien tuotteita. Venetelat kestävätkin sekä meri- että järvivedessä useamman vuosikymmenen. Kaikissa Ranturi-tuotteissa on panostettu pitkäikäisyyteen ja toimintavarmuuteen. Ne ovat erittäin kestäviä ja huoltovapaita.

Tarjoamme Ranturi-veneteloille 3 vuoden takuun!

Ranturi venetela 5

Näin löydät sinulle sopivan Ranturin

Veneen kokonaispaino

Oikea malli valikoituu veneen painon ja Ranturin maksimikantavuuden mukaan – veneen pituus on vähemmän merkittävä tekijä.

Rannan syvyys

Ranta vaikuttaa myös valintaan. Jyrkästi syvenevään rantaan ratkaisu on veneteline. Loivaan rantaan, jossa pitkä vinssausmatka on venetelakka oikea valinta.

Lisäosat ranturiin

Mikäli vedenpinta vaihtelee rannallasi paljon tai muutoin tarvitsisit lisäpituutta Ranturiisi, saa kaikkiin malleihin lisäpituutta jatko-osilla.