fbpx

Venetelakat

Ranturi-venetelakat ovat kuumasinkitystä teräksestä valmistettuja suomalaisia laatutuotteita, jotka kestävät ja pysyvät toimintavarmoina vuosikymmeniä.

Venetelakka on ison veneen valinta

Ranturi -venetelakka on erinomainen isommille ja arvokkaammille veneille. Venetelakassa on huomioitu useita tärkeitä turvallisuuteen ja ergonomiaan liittyviä asioita, kuten painava vene, pitkä vetomatka sekä veneen vaivaton talvisäilytys. Venetelakan ansiosta veneen huoltotyöt helpottuvat ja pohjan tarkastaminen ja pesu käyvät näppärästi myös kesken veneilykauden. Ranturi-venetelakka pitää veneesi suojassa myös hurjimmilta rajuilmoilta sekä rantautuessa tapahtuvilta vaurioilta.

Ranturit ovat kuumasinkitystä teräksestä valmistettuja suomalaisia laatutuotteita. Kaikissa telakkamalleissa on varusteina vinssi ja vaijeri. Muovilaakeroidut teräspyörät ovat myös kestävää tekoa ja sivurullat helpottavat telakoitumista. Kelkan sivutuet voidaan säätää portaattomasti tukemaan venettä sivuttaissuunnassa. Venetelakan pituus valitaan rannan vetomatkan mukaan. Jokaiseen malliin onkin saatavilla myös jatko-kiskosarja antamaan lisäpituutta tarpeen mukaan. Lisävarusteena saa sähkövinssin langattomalla kauko-ohjauksella.

Tarjoamme Ranturi-venetelakoille 3 vuoden takuun!

Ranturi Venetelakka

Näin löydät sinulle sopivan Ranturin

Veneen kokonaispaino

Oikea malli valikoituu veneen painon ja Ranturin maksimikantavuuden mukaan – veneen pituus on vähemmän merkittävä tekijä.

Rannan syvyys

Ranta vaikuttaa myös valintaan. Jyrkästi syvenevään rantaan ratkaisu on veneteline. Loivaan rantaan, jossa pitkä vinssausmatka, on venetelakka oikea valinta.

Lisäosat ranturiin

Mikäli vedenpinta vaihtelee rannallasi paljon tai muutoin tarvitsisit lisäpituutta Ranturiisi, saa kaikkiin malleihin lisäpituutta jatko-osilla.